Bodum Termokander

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webshoppen Designfund.dk startede tilbage i 2012, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Pathos ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 3500 i Værløse på Walgerholm 16. Du kan kontakte dem via telefon på 70 70 79 11, eller på supportmailen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2014, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 18000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 15637 mennesker som er fans af Dubuy.dks Facebook-side.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dubuy.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden DUBUY.DK ApS, som fysisk befinder sig på Jupitervej 10 i Ikast. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 1500 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 206 har været meget tilfredse. MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De leverer altid ordren uden beregning, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Møbel Kompagniet ApS, som holder til på Industrivej Syd 3 i Herning. De kan kontaktes på telefonnummer 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webshoppen Illux.dk startede tilbage i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Illux' egne leverandører.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 194 personer har givet topkarakter og kun 0 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. Ud af disse er der 44 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover tilbyder Illux.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Illux A/S, som holder til på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk blev lanceret tilbage i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 500 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 41 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Internetbutikken drives til daglig af SIA Wallstickerland, som holder til på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. De kan kontaktes på telefonnummer 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)