Fantastiske farvestrålende havemøbler fra franske Fermob

De flotteste havemøbler finder du hos Fermob. De har designet og produceret mageløse metalmøbler siden starten af 1900-tallet, så man må sige, de har masser af erfaring på deres side. De skønne havemøbler fra Fermob er et must-have for dig, der ønsker at gøre din have smukkere. Møblerne kommer i mange forskellige modeller, så du kan finde det helt rigtige til din have.

Fermob: Funktionelt og flot

De skønne havemøbler fra Fermob er lakerede metalmøbler i forskellige fantastiske farver og en bred variation af stilarter, så der er noget for enhver smag. Fermob har over 120 års erfaring med at producere kvalitetsmøbler og leverer et produkt, som både er funktionelt og flot. Alle deres serier – lige fra de moderne og stilrene til de klassiske og romantiske – findes i brandets mere end 20 forskellige farver lakering. Du kan altså helt selv sammensætte dit havemøblement i de farver og designs, som passer til dig.

Fermob laver ikke kun havemøbler af høj kvalitet, men står også bag nogle af de mest innovative produkter på markedet; for eksempel den praktiske og stilsikre Balad er en trådløs LED-lampe, der kan bruges både udendørs og indendørs, stå på bordet, på jorden eller hænge – en virkelig veldesignet og funktionel lampe! Fermobs ambition er at tilbyde farvestrålende designs, som skaber livsglæde og smil. Fermob ønsker at gøre det muligt for alle at skabe deres helt egen unikke stil – og det er da lykkedes dem rigtig godt.

Kvalitet og holdbarhed

De skønne havemøbler fra Fermob er lavet af lakeret metal, så de er meget holdbare. Fermob står 100% inde for kvaliteten af deres produkter, og de garanterer, at deres havemøbler kan holde i mange år. Ovenikøbet fokuserer Fermob meget på at undgå spild i deres produktion, og alle deres produkter kan genbruges, så de sætter et så lille klimaaftryk som muligt.