Ferm Living Kurve

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. I alt 31 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Du har på Designfund.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Virksomheden Pathos ApS ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på e-mailadressen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk fik den første ordre i 2014, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 18000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 2677 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2129 er 5-stjernede (det bedste) og kun 132 er 1-stjernede (det dårligste). Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dubuy.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden DUBUY.DK ApS, som er fysisk placeret i Ikast på Jupitervej 10. Du kan kontakte dem på telefonnummer 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webbutikken MoebelKompagniet.dk så dagens lys i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 1500 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Ferrel og Florum.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 206 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De leverer altid ordren uden beregning, så du altså kun betaler for selve varerne. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS ejer webshoppen, som har til huse i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webshoppen Illux.dk startede tilbage i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 194 personer har givet toprating og kun 0 har givet en meget dårlig rating. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De leverer altid ordren uden beregning, så du altså kun betaler for selve varerne. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Illux A/S, som holder til i Skanderborg på adressen Godthåbsvej 27. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller via e-mail på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk blev lanceret tilbage i 2011, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden SIA Wallstickerland, som rent fysisk er at finde i postnummer 9220 i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på e-mailadressen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)