Græsarmering

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk fik den første ordre i 2012, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 4000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 12, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Pathos ApS ejer i dag webshoppen, som har til huse i Værløse på Walgerholm 16. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på supportmailen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2014, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 2677 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har Dubuy.dk i skrivende stund 15637 fans på deres side.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

DUBUY.DK ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk kan findes på Jupitervej 10 i Ikast. Du kan kontakte dem via telefon på 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort. MoebelKompagniet.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS ejer webshoppen, som er fysisk placeret i Herning på Industrivej Syd 3. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk blev lanceret tilbage i 2006, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf 194 har givet den højeste karakter og kun 0 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Illux.dk efter kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover får du hos Illux.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Illux A/S, som har til huse i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 25 08 12, eller via e-mail på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Wallstickerland.dk efter blot 2-4 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Webshoppen ejes og drives af SIA Wallstickerland, som fysisk befinder sig på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)