Hay Bakker

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk gik i luften i 2012, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 826 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 583 personer har givet toprating og kun 33 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. I alt 31 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,2 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 12, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Pathos ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller skriftligt på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 18000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvoraf kun 132 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2129 har været meget tilfredse. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dubuy.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

DUBUY.DK ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på Jupitervej 10 i Ikast. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De leverer altid ordren uden beregning, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som har til huse på Industrivej Syd 3 i Herning. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller på supportmailen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 194 personer har givet toprating og kun 0 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover tilbyder Illux.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Illux A/S, som har til huse i Skanderborg på Godthåbsvej 27. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk fik den første ordre i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 41 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 32 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Virksomheden SIA Wallstickerland ejer webshoppen, som har til huse på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)