Hay Gulvtæpper

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webbutikken Designfund.dk så dagens lys i 2012, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 4000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. Designfund.dk har 12763 fans på deres Facebook-side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 12, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Pathos ApS, som fysisk befinder sig på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på supportmailen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webshoppen Dubuy.dk startede tilbage i 2014, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dubuy.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden DUBUY.DK ApS, som har til huse på Jupitervej 10 i Ikast. Du kan kontakte dem via telefon på 21 6000 21, eller skriftligt på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Netshoppen MoebelKompagniet.dk åbnede dørene i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

På Trustpilot har MoebelKompagniet.dk en score på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 206 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som holder til på Industrivej Syd 3 i Herning. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 235 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 194 personer har givet toprating og kun 0 har givet en meget dårlig rating. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Illux.dk efter kun 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover har Illux.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Internetbutikken drives til daglig af Illux A/S, som fysisk befinder sig på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

SIA Wallstickerland ejer i dag webshoppen, som holder til på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)