Hay Lysestager

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2012, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf hele 583 personer har givet topkarakter og kun 33 personer har givet dumpekarakter. Designfund.dk har 12763 fans på deres Facebook-side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Pathos ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på Walgerholm 16 i Værløse. De kan kontaktes på telefonnummer 70 70 79 11, eller på supportmailen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 2677 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2129 personer har givet toprating og kun 132 har givet en meget dårlig rating. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af DUBUY.DK ApS, som er fysisk placeret i Ikast på Jupitervej 10. Du kan kontakte dem på telefonnummer 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk tilbyder levering på kun 2-12 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Møbel Kompagniet ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 7400 i Herning på Industrivej Syd 3. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller via e-mail på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Netbutikken Illux.dk gik i luften i 2006, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvoraf hele 194 personer har givet topkarakter og kun 0 personer har givet dumpekarakter. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for et gebyr for levering. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover tilbyder Illux.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Virksomheden Illux A/S ejer webshoppen, som har til huse i Skanderborg på Godthåbsvej 27. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 500 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dk har en score på 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 41 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Wallstickerland.dk i skrivende stund 39170 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 32 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse i postnummer 9220 i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. De kan kontaktes på telefonnummer 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)