Hay Sofaer

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk kom på markedet i 2012, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Pathos ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på Walgerholm 16 i Værløse. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netshoppen Dubuy.dk åbnede dørene i 2014, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 18000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 2677 kundeanmeldelser, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. På Facebook har Dubuy.dk i skrivende stund 15637 fans på deres side.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Dubuy.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden DUBUY.DK ApS, som fysisk befinder sig på Jupitervej 10 i Ikast. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller på supportmailen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webbutikken MoebelKompagniet.dk så dagens lys i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som har til huse i postnummer 7400 i Herning på Industrivej Syd 3. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller på supportmailen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk fik den første ordre i 2006, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Illux' egne leverandører.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 194 personer har givet toprating og kun 0 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Illux A/S, som har til huse i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller via e-mail på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

SIA Wallstickerland ejer i dag webshoppen, som holder til på adressen Tornhøjparken 101, 9220 Aalborg Øst. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller på supportmailen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)