House Doctor Spejle

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk gik i luften i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 4000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste) og kun 33 er 1-stjernede (det dårligste). Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Pathos ApS, som fysisk befinder sig på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk fik den første ordre i 2014, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webbutikken har i dag mere end 18000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 2677 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2129 er 5-stjernede (det bedste) og kun 132 er 1-stjernede (det dårligste). Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden DUBUY.DK ApS, som har til huse i postnummer 7430 i Ikast på Jupitervej 10. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller skriftligt på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webshoppen MoebelKompagniet.dk startede tilbage i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvoraf 206 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du får desuden fragten helt gratis, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Møbel Kompagniet ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på Industrivej Syd 3 i Herning. De kan kontaktes på telefonnummer 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2006, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover har Illux.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Illux A/S, som holder til i Skanderborg på adressen Godthåbsvej 27. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på supportmailen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk blev lanceret tilbage i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 41 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Wallstickerland.dk efter blot 2-4 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)