Hvorfor gå hele vejen ned i en gardinbutik for at finde dit næste gardin?

Der kan være langt ned til den nærmeste butik, som har et ordentligt udvalg af gardiner, så når det er blevet tid til at udskifte de gamle gardiner, kan det let betale sig at kigge andre veje end de traditionelle.

Få gardinerne bragt til dig

I dag kan man få det meste bragt direkte til hoveddøren – alt fra pizzaer til tøj og sko, så hvorfor ikke gardiner? Hvis man ikke synes, man har tiden til at indlede den helt store gardinjagt, kan man selvfølgelig gå på nettet og klikke rundt på de mange forskellige hjemmesider, men der er ingen garantier for at mål og farver passer. Ud af det problem er der vokset et nyt koncept frem, som hedder gardinbussen.

Med gardinbussen kan man få bragt alle de mange forskellige gardiner ud til ens egen bopæl og først der tage stilling til, om det overhovedet passer ind i resten af rummet.

Test gardinernes størrelse og stil før du køber

Det kan være fordelagtigt at teste gardinernes designs godt igennem, før man køber noget som helst. Derfor er det dejligt, at gardinbussen er gratis at få ud til sin adresse. De tager en masse prøver med, og I kan i fællesskab se på, hvad der passer til dine behov. På den måde er det let at se, om gardinerne er de rigtige for dig, og om de hænger sammen med resten af rummets interiør. Det er ikke længere nødvendigt selv at tage ud i byen for at finde gardiner. Så uanset om du skal have et rullegardin til soveværelset eller en ny persienne til udestuen, kan gardinbussen hjælpe dig godt på vej.

Lad stoffet komme til dig med tilhørende eksperter. Så slipper du også selv for at bøvle med at få gardinstangen til at hænge lige.