Keramik Vaser

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2012, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 4000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste) og kun 33 er 1-stjernede (det dårligste). Designfund.dk har 12763 fans på deres Facebook-side. og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Pathos ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 3500 i Værløse på Walgerholm 16. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på e-mailadressen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2014, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 18000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 132 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2129 har været meget tilfredse. På Facebook har Dubuy.dk i skrivende stund 15637 fans på deres side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden DUBUY.DK ApS ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 7430 i Ikast på Jupitervej 10. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk kom på markedet i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 206 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk tilbyder levering på kun 2-12 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du altså kun betaler for selve varerne. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. MoebelKompagniet.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS er indehaver af webshoppen, som holder til i Herning på adressen Industrivej Syd 3. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller skriftligt på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk blev lanceret tilbage i 2006, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvoraf hele 194 personer har givet topkarakter og kun 0 personer har givet dumpekarakter. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De leverer altid ordren uden beregning, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden Illux A/S, som rent fysisk kan findes på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller via e-mail på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Webbutikken Wallstickerland.dk så dagens lys i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Virksomheden SIA Wallstickerland ejer webshoppen, som er fysisk placeret i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)