Kreafunk Agroove Højtalere

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webbutikken Designfund.dk så dagens lys i 2012, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webbutikken har i dag mere end 4000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste) og kun 33 er 1-stjernede (det dårligste). Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. I alt 31 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,2 ud af 5.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Virksomheden Pathos ApS ejer webshoppen, som holder til i Værløse på adressen Walgerholm 16. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netshoppen Dubuy.dk åbnede dørene i 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvoraf hele 2129 er 5-stjernede (det bedste) og kun 132 er 1-stjernede (det dårligste). Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dubuy.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden DUBUY.DK ApS, som har til huse i Ikast på Jupitervej 10. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk kom på markedet i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på MoebelKompagniet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som holder til på Industrivej Syd 3 i Herning. De kan kontaktes på telefonnummer 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Netshoppen Illux.dk åbnede dørene i 2006, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 235 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Illux A/S, som har til huse i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk blev lanceret tilbage i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). Wallstickerland.dk har i skrivende stund 39170 fans på deres Facebook-side. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden SIA Wallstickerland, som holder til på adressen Tornhøjparken 101, 9220 Aalborg Øst. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)