Kubus Skåle

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk blev lanceret tilbage i 2012, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webbutikken har i dag mere end 4000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Du har på Designfund.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Pathos ApS, som holder til på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan kontakte dem via telefon på 70 70 79 11, eller på supportmailen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk blev lanceret tilbage i 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 2677 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2129 er 5-stjernede (det bedste) og kun 132 er 1-stjernede (det dårligste). Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Webshoppen ejes og drives af DUBUY.DK ApS, som holder til i Ikast på adressen Jupitervej 10. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Netshoppen MoebelKompagniet.dk åbnede dørene i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller skriftligt på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk fik den første ordre i 2006, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for et gebyr for levering. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Illux A/S, som rent fysisk kan findes på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Netshoppen Wallstickerland.dk åbnede dørene i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Wallstickerland.dk i skrivende stund 39170 fans på deres side. og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden SIA Wallstickerland, som rent fysisk kan findes på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. De kan kontaktes på telefonnummer 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)