Meraki Sæber

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2012, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Pathos ApS, som holder til i Værløse på adressen Walgerholm 16. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webbutikken Dubuy.dk så dagens lys i 2014, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

DUBUY.DK ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på Jupitervej 10 i Ikast. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 21 6000 21, eller skriftligt på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Netshoppen MoebelKompagniet.dk åbnede dørene i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Ferrel og Florum.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på MoebelKompagniet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse i postnummer 7400 i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk kom på markedet i 2006, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

Netbutikken har 9,2 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf 194 har givet den højeste karakter og kun 0 har givet den laveste karakter. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Illux A/S, som har til huse i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk kom på markedet i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf hele 41 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

SIA Wallstickerland er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på adressen Tornhøjparken 101, 9220 Aalborg Øst. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)