Sådan indretter du et optimalt værksted

Skal du i gang med at indrette et værksted? Der skal være plads til alverdens forskellige ting på et værksted, så det er vigtigt med orden og et godt system. Det skaber du kun med den rette indretning.

Her får du tips til, hvordan du bedst muligt indretter dit værksted.

Find et overskueligt opbevaringssystem

I og med der som regel skal være plads til mange forskellige ting på et værksted, er det nødvendigt med et godt og overskueligt opbevaringssystem. Der findes mange opbevaringssystemer, der er specielt lavet til et værksted. De er ofte i stil med de opbevaringssystemer, du finder på et lager. Det vil sige, at det med garanti er nogle overskuelige systemer. Hos Mas-Høvik finder du flere opbevaringsløsninger.

Inddel dine ting i kasser

Når du har et godt opbevaringssystem, giver det dig mulighed for at skabe orden og et godt system. Det er en fordel, hvis du forsøger at inddele dine ting i nogle kasser så vidt muligt. Hvis du skriver på dine kasser, hvad der er deri, bliver det kun endnu nemmere at finde det, du leder efter. Du kan også sætte mærkater på dine hylder, skuffer el.lign.

Det er dig selv, der ved bedst, hvordan du skaber et system, der fungerer for dig. Nogle gange finder du kun ud af, hvad der fungerer bedst ved at teste forskellige ting af.

Lav en god arbejdsplads

Det er rart at have en arbejdsplads på dit værksted, hvor det er muligt at stå og arbejde. Det er på mange måder en fordele med noget bordplads. Du kan f.eks. lave din egen arbejdsplads ved hjælp af en bordplade og nogle ben. Det er en enkel måde at gøre det på, men på den måde bestemmer du helt selv, hvor stor din arbejdsplads skal være. Det er nemt at tilpasse det til dit værksted.