Nyd sommerens perfekte aftener på terrassen

Gindrinks

Når sommeren banker på døren, og man kan begynde at nyde de lange aftener på terrassen, så gælder det om at skabe de perfekte rammer for sig selv og sine gæster. Det handler om at nyde sommerens varme og hinandens selskab, og det gøres bedst, hvis man har tænkt over aftenens forløb.

Det kan dog ofte være svært at finde på, hvad man egentlig skal lave og have, når der endelig er varmt nok til at sidde på terrassen, men heldigvis behøver man ikke alverden for at få en perfekt aften på terrassen. Her er der samlet tre gode råd til at skabe den perfekte aften, så man til fulde kan nyde den varme, danske sommersol på terrassen.

Sørg for kølige drinks

Når sommeren banker på døren, så stiger temperaturen også, og det betyder, at man nemt kan få det varmt, når man slikker sol med familie og venner på terrassen. Derfor er det en rigtig god ide at sørge for kolde drikke. Samtidig indbyder de lange og varme aftenener også til hyggelige stunder med et par kolde drinks, nogle gode venner og en god bunke gamle historier. Lange aftener på terrassen er altså det oplagte tidspunkt til at øve sig i at blande flotte og velsmagende drinks, som helt sikkert vil falde i god jord hos venner og familie.

Blander man drinks, så er det vigtigt at gøre lidt ud af selve drinken. Det skaber gode minder, når der både er flot garnish og farverige paraplyer i drinken, og er den perfekte måde at køle sig selv og vennerne ned på, når solen skinner på terrassen. Skal du bruge inspiration kan du finde drinks med gin her.

Skab hygge på terrassen med bløde havemøbler og stemningsfyldt lys

Når der skal hygges på terrassen, så er det utrolig vigtigt med hyggelige forhold på terrassen. Man kan nemt skabe de optimale rammer for hygge ved at tage et kig på sine terrassemøbler. De skal helst være bløde, flotte at se på og slidstærke, så de kan holde til at stå ude i vind og vejr. Det kan være en god ide at overveje at skabe forskellige rum på sin terrasse ved hjælp af forskellige havemøbler. Det er fx oplagt med en spiseplads samt en hyggekrog, hvis der er plads på terrassen.

Derudover kan man med fordel overveje udendørsbelysning, som kan gøre meget for den hyggelige atmosfære på terrassen. Et par velplacerede lyskæder kan fx være med til at højne hyggen, når solen begynder at gå ned, fordi der skabes en blød og behagelig belysning.

Spil og leg, som da man var barn

Uanset hvor godt vejret er, og hvor flotte drinksene er, så er der ikke meget ved de varme sommeraftener på terrassen, hvis der ikke sker noget i løbet af aftenen. Derfor kan man med fordel sørge for at have planlagt forskellige spil og andre aktiviteter, så aftenen kan bruges i behageligt selskab. Det kan nemlig være hårdt eller endda en smule kedeligt at sidde ned en hel aften, selvom selskabet er fantastisk, og derfor kan det være en god ide med nogle sjove aktiviteter, som kan binde folk sammen med grin og hygge.