Olsen Banden Plakater

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netshoppen Designfund.dk åbnede dørene i 2012, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste) og kun 33 er 1-stjernede (det dårligste). Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Pathos ApS, som har til huse på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på e-mailadressen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webshoppen Dubuy.dk startede tilbage i 2014, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webbutikken har i dag mere end 18000 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af DUBUY.DK ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 7430 i Ikast på Jupitervej 10. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller på supportmailen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk kom på markedet i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen ejes og drives af Møbel Kompagniet ApS, som har til huse i postnummer 7400 i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webbutikken Illux.dk så dagens lys i 2006, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 235 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover tilbyder Illux.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden Illux A/S ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Du kan kontakte dem via telefon på 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dk har en score på 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Wallstickerland.dk i skrivende stund 39170 fans på deres side. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

SIA Wallstickerland ejer i dag webshoppen, som fysisk befinder sig på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)