Opfrisk dit køkken med en ny bordplade

Der er næppe noget så skønt som boligindretning. Her har du virkelig mulighed for at indrette dit hjem, så det passer til dig, din bolig, din familie og din livsstil. Samtidig er det hyggeligt at bruge tid og energi på at indrette – at kigge på nye møbler, holde øje med diverse trends, søge inspiration og få de bedste idéer implementeret i dit eget hjem. Der er naturligvis mange måder, hvorpå man kan arbejde med sin boligindretning – nye møbler, nye farver mv. Men der er særligt ét sted, du kan opgradere en hel del – og det er ved din bordplade i køkkenet. I denne artikel skal vi kigge nærmere på, hvorfor du bør overveje at opgradere dine bordplader, og hvad det kan gøre for din boligindretning.

Det er billigt

Når man arbejder med sin indretning, vil man hurtigt opdage, at ens budget hurtigt får ben at gå på – eller løbe på, rettere sagt. Skal du have et nyt køkken, kan det hurtigt blive meget dyrt. Men hvordan får man så følelsen af at have et nyt køkken, som ikke koster en formue? Svaret er, at du køber nye bordplader. Ved at købe nye bordplader kan du få fornemmelsen af, at dit køkken er nyt, selvom det faktisk kun er det yderste og øverste, du har skiftet. Derved får du altså følelsen af et nyt køkken for en brøkdel af, hvad du skal betale for at få installeret et helt nyt køkken – det er da temmelig smart, synes du ikke? Med en Ikea køkkenbordplade får du en masse flotte farver og rimelig kvalitet til billige penge.

Det kan løfte dit køkken en hel del

”Men det er jo bare bordplader,” tænker du måske. Kan de virkelig gøre nogen som helst forskel for min boligindretning? Og svaret på det spørgsmål er ja, det kan de. For det er det øverste og derved mest synlige lag af dit køkken – derved det første, som bemærkes i dit køkken. Det har derfor meget stor betydning for, hvordan dit køkken ser ud, og hvilken stemning der skabes deri. Du kan – som jeg også har beskrevet før – faktisk få følelsen af, at du har fået et helt nyt køkken, selvom det kun er dine bordplader, der er skiftet. Der findes mange forskellige steder, der sælger bordplader, så det er heller ikke svært at finde frem til en farve eller type, der passer til dig og dit køkken.