Sådan kan du passe på din bolig

Når vi har en bolig, er det vigtigt, at passe på den samt alle de ting, der er i den. Vi kan nemlig have en masse værdifulde ting eller ting vi generelt holder af, som vi ikke ønsker andre skal få fingrene i. Derfor er det vigtigt, at sikre at din bolig er sikker, så der fx ikke kommer indbrudstyve.

Sådan holder du indbrudstyve væk

Der er mange måder, man kan holde indbrudstyve væk. Noget af det vigtigste er for at forhindre tyveri er at huske at lukke vinduer og altid låse ens dør. Hvis døren ikke er låst, prøver indbrudstyvene vinduerne og omvendt.

Man skal også huske at rulle ens gardiner ned. Mange indbrudstyve kigger nemlig ind gennem vinduerne inden de bryder ind. Der er også mange der vælger at sætte skilte ude foran deres hus.

Man kan også vælge at skrue højt op for radioen eller fjernsynet, når du ikke er hjemme eller når du er hjemme, så tyvene ved at nogle faktisk er hjemme og de ikke er velkomne her.

Når man er ude og rejse, er det super vigtigt også at passe på sin bolig. Dette kan fx gøres med en el timer. En el timer kan nemlig styre lys selvom du ikke er hjemme. Så en el timer kan fungere super godt, hvis du er ude og rejse eller generelt, når du ikke er hjemme.

Lær din naboer at kende

Der er mange flere måder man kan holde indbrudstyve væk. Man kan også lære din naboer at kende og få sit et godt forhold til dem.

Når man har et godt forhold til sine naboer, kan man også hjælpe hinanden, hvis man har problemer eller invitere hinanden til noget hyggeligt frokost eller lækker middag.

Ved at tale med ens naboer regelmæssigt, så vil de også hjælpe dig.