Sækkepuder

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen ejes og drives af Pathos ApS, som rent fysisk kan findes på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på e-mailadressen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netbutikken Dubuy.dk gik i luften i 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 2677 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden DUBUY.DK ApS, som har til huse i postnummer 7430 i Ikast på Jupitervej 10. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk kom på markedet i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 206 har været meget tilfredse. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Møbel Kompagniet ApS ejer i dag webshoppen, som har til huse på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2006, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Virksomheden Illux A/S ejer webshoppen, som holder til på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)