Smykkestativer

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2012, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 4000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. Designfund.dk har 12763 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Pathos ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 3500 i Værløse på Walgerholm 16. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på e-mailadressen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk blev lanceret tilbage i 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 18000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Dubuy.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

DUBUY.DK ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til i Ikast på adressen Jupitervej 10. Du kan kontakte dem via telefon på 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Netshoppen MoebelKompagniet.dk åbnede dørene i 2011, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf 206 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du ikke skal betale for leveringen. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som har til huse på Industrivej Syd 3 i Herning. De kan kontaktes på telefonnummer 93 95 91 51, eller på supportmailen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 194 personer har givet toprating og kun 0 har givet en meget dårlig rating. Illux.dk har i skrivende stund 7513 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover har Illux.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden Illux A/S ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan kontakte dem via telefon på 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk kom på markedet i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dk har en score på 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 32 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Wallstickerland.dk efter blot 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse i postnummer 9220 i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)