Sofaer med Chaiselong

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2012, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 4000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf hele 583 personer har givet topkarakter og kun 33 personer har givet dumpekarakter. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. og lige nu har de en score på 4,2 ud af 5.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Pathos ApS, som holder til i Værløse på adressen Walgerholm 16. De kan kontaktes på telefonnummer 70 70 79 11, eller på supportmailen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webbutikken Dubuy.dk så dagens lys i 2014, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 18000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 15637 mennesker som er fans af Dubuy.dks Facebook-side.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden DUBUY.DK ApS er indehaver af webshoppen, som er fysisk placeret i Ikast på Jupitervej 10. Du kan kontakte dem på telefonnummer 21 6000 21, eller på supportmailen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 206 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De leverer altid ordren uden beregning, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS ejer webshoppen, som holder til på adressen Industrivej Syd 3, 7400 Herning. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk blev lanceret tilbage i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 194 personer har givet toprating og kun 0 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De leverer altid ordren uden beregning, så du ikke skal betale for leveringen. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover får du hos Illux.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Illux A/S ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

På Trustpilot har Wallstickerland.dk en score på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. På Facebook har Wallstickerland.dk i skrivende stund 39170 fans på deres side. og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden SIA Wallstickerland, som er fysisk placeret i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på supportmailen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)