Spiseborde

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk gik i luften i 2012, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 826 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 583 personer har givet topkarakter og kun 33 personer har givet dumpekarakter. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Pathos ApS, som holder til i Værløse på adressen Walgerholm 16. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller skriftligt på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netbutikken Dubuy.dk gik i luften i 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 132 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2129 har været meget tilfredse. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dubuy.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden DUBUY.DK ApS, som holder til på Jupitervej 10 i Ikast. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller på supportmailen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Netshoppen MoebelKompagniet.dk åbnede dørene i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 206 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. I alt 109 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De leverer altid ordren uden beregning, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Møbel Kompagniet ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan kontakte dem via telefon på 93 95 91 51, eller via e-mail på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2006, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Illux' egne leverandører.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 194 personer har givet topkarakter og kun 0 personer har givet dumpekarakter. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. I alt 44 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover tilbyder Illux.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Illux A/S ejer i dag webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk kom på markedet i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dk har i skrivende stund 39170 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 32 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Wallstickerland.dk efter blot 2-4 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Virksomheden SIA Wallstickerland er indehaver af webshoppen, som rent fysisk kan findes på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på e-mailadressen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)