Tremmesofaer

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 4000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 583 personer har givet toprating og kun 33 har givet en meget dårlig rating. Designfund.dk har 12763 fans på deres Facebook-side. og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 12, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Pathos ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 3500 i Værløse på Walgerholm 16. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webbutikken Dubuy.dk så dagens lys i 2014, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 18000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 2677 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2129 er 5-stjernede (det bedste) og kun 132 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Dubuy.dk i skrivende stund 15637 fans på deres side.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden DUBUY.DK ApS er indehaver af webshoppen, som rent fysisk kan findes på Jupitervej 10 i Ikast. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller på supportmailen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk fik den første ordre i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 206 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS er indehaver af webshoppen, som rent fysisk kan findes på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan kontakte dem via telefon på 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Netshoppen Illux.dk åbnede dørene i 2006, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 235 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover tilbyder Illux.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Illux A/S er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til i Skanderborg på adressen Godthåbsvej 27. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller skriftligt på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Webshoppen Wallstickerland.dk startede tilbage i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 500 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. På Facebook har Wallstickerland.dk i skrivende stund 39170 fans på deres side. og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

SIA Wallstickerland er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 9220 i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller på supportmailen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)