Trip Trap Bænke

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk gik i luften i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 4000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 583 personer har givet toprating og kun 33 har givet en meget dårlig rating. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Du har på Designfund.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Pathos ApS ejer i dag webshoppen, som fysisk befinder sig på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webbutikken Dubuy.dk så dagens lys i 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 18000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2129 personer har givet toprating og kun 132 har givet en meget dårlig rating. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dubuy.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden DUBUY.DK ApS, som er fysisk placeret i Ikast på Jupitervej 10. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller skriftligt på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Netbutikken MoebelKompagniet.dk gik i luften i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 206 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Møbel Kompagniet ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på adressen Industrivej Syd 3, 7400 Herning. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk kom på markedet i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 194 personer har givet toprating og kun 0 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Illux A/S, som rent fysisk er at finde i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden SIA Wallstickerland, som rent fysisk er at finde i postnummer 9220 i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. De kan kontaktes på telefonnummer 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)