10 ting du ikke kan undvære på dit kontor

Uanset om du arbejder hjemme eller på et stort kontor, er der nogle ting, som du bare ikke kan undvære på dit kontor. Her gennemgår vi nogle af de kontorartikler, som er et must-have på dit kontor.

Et godt skriveredskab: Selvom meget af vores arbejde i dag foregår på computeren, bruger de fleste af os i høj grad stadig papir og pen til at skrive noter og andre vigtige ting. Der er intet værre end at have et skriveredskab, der er ubehageligt at holde ved eller giver kramper i fingrene. Om du bedst kan lide at skrive med en blyant, stiftsblyant, kuglepen eller noget helt andet afhænger af, hvem du er.

Papir: Til dit skriveredskab er det altid rart at have et stykke papir lige ved hånden. Vi bruger papir til alt fra at skrive vigtige noter til at printe fakturaer og andre dokumenter ud. Du kan f.eks. bruge kopipapir, pap, post-it eller brevpapir.

Hæftemaskine: Med alle de mange forskellige papirer, som du har til at ligge rundt omkring, kan en hæftemaskine være uundværlig, når det kommer til at organisere dine dokumenter.

Elastikker: Elastikker kan bruges til så mange forskellige ting og kan redde dig i mange forskellige tilfælde. Så selvom det ikke er en standard kontorartikel, er de rare at have ved hånden.

Tapedispenser: Hvad kan man sige, tape kan bare bruges til så mange forskellige ting.

En saks: Det kan måske virke banalt at tænke på at have en saks. Men hvor tit sidder du ikke lige og skal klippe noget over? Man skal altså ikke undervurdere vigtigheden af en saks.

Mapper: Et sted at opbevare dokumenter er også svært at undvære. Du kan blandt andet vælge mapper, ringbind, brevbakker og arkivkartoner.

Kalenderen: Kalenderen er et sted, der kan hjælpe dig med at holde styr på dit liv og alle dine aftaler, så den er ret uundværlig.

Computer: En computer er efterhånden standard på alle kontorer. Vi bruger computeren til nærmest alt, hvad vi foretager os. Man har alt samlet på et sted: arkiver, skriveprogrammer og et kæmpe opslagsværk i form af internettet.

Printer: Selvom verden er blevet digitaliseret, er der stadig ting, der skal printes ud. Derfor er en printer stadig et must på de fleste kontorer.

Et godt sted at sidde: Sidst men ikke mindst er det vigtigt at have et godt sted at sidde. Ofte sidder man det samme sted otte timer om dagen. Så du må endelig ikke undervurdere vigtighede, af at købe en stol, som du finder dig godt tilpas i.