Sådan kan du indføre små medarbejdergoder i hverdagen

Det kan til tider være svært at vise sin værdsættelse af alle dine medarbejder hver evig eneste dag, selvom de egentlig har fortjent det. Oplever du det problem, så kan det være du skal overveje muligheden for at indføre små medarbejdergoder på arbejdspladsen, så dine kollegaer oplever værdsættelsen hver gang de træder ind på arbejdspladsen.

En arbejdsplads, hvor der er arbejdsglæde

Og sådanne medarbejdergoder behøver ikke bestå store gestusser, men kan lige så vel være små ting i den daglige arbejdsgang, der medvirker til at arbejdspladsen bliver et rart sted at være, hvor der er gode forudsætninger for at gøre sit bedste af lyst. Det kan bestå af flotte lokaler, der bidrager til en god atmosfære, såvel som det kan bestå af små mere konkrete tilføjelser til hverdagen. Måske en lækker kaffemaskine, så du og dine kollegaer kan nyde en kop kaffe sammen. Eller måske en form for madordning, så der er snacks i løbet af arbejdsgangen, til når sulten melder sig. Hvis du ikke har overskuddet til selv at iværksætte en form for snacksystem, så findes der en række ordninger, som du eventuelt kan engagere din virksomhed. Det kan for eksempel være Økologisk firmafrugt og øko frugt til virksomheder. Økologisk Frugtordning med øko frugt til virksomheden. Så der er frisk frugt tilgængelig i løbet af arbejdsdagen.

Sociale bånd

Noget andet, der kan være med til at gøre arbejdspladsen fuld af liv og arbejdsglæde kan være rum til at danne gode sociale relationer til kollegaerne. Så der kan måske indføres en form for fælles spisepause, hvor der er mulighed for at snakke sammen. Eller et arrangement om fredagen ved fyraften, så dig selv og dine kollegaer også kan have det sjovt og hyggeligt sammen, hvilket forhåbentligt også kan have en positiv indflydelse på både arbejdsglæden, men måske også når det kommer til samarbejde og kommunikation i virksomheden.