Er I et lille firma? Her er en mulig frokostløsning

Frokostløsning

99 % af virksomhederne i Danmark er SMV – små og mellemstore virksomheder, og i 81 af dem er der under 20 medarbejdere ansatte.

Der er rigtig mange virksomheder, der kan få en forretning til at køre med blot 3-5 personer. Men disse mennesker skal jo også spise frokost. Så hvad gør man, hvis man ikke er stor nok til at have sin egen kantine, og det kontorfællesskab ikke har en kantine?
Svaret er: Hvis de har et køkken, så laver I maden selv. Eller det vil sige, I sætter maden over, fortsætter med at arbejde, og spiser sammen, når maden er færdig.

En medarbejders mad fra en kasse

Vi vil gerne spise sundt, varieret og gerne uden det er alt for dyrt, men også gerne uden at være en tidsrøver. Her er en måltidskasse fra Bonzo, eller selvudvalgte retter en fremragende løsning. Maden tager 2 minutter at “aktivere”, dvs. sætte over. En medarbejder kan gøre det, og sidde og fortsætte med at arbejde, i minutter mens størstedelen af retterne fra Bonzo vil være færdig på den tid. Så er det op til jer, om I har en klokke eller bare råber ud til folk, at maden færdig. Du er forhåbentlig enig i, at det var ret nemt at lave frokost til kollegaerne.

Hvad kan I vælge imellem

Hvis I skal holde jer til et budget der hedder godt 50 kr. per person, så er der, når man kombinerer, stadig hundredvis af forskellige frokostmuligheder. Og det er nemt at tilpasse forskellige diæter. Hvis det er nødvendigt, kan I prøve en af de veganske måltidskasser. Maden indeholde sunde ingredienser. Den er hurtig lavet, og forstyrrer ikke arbejdsgangen alt for meget. Det er et bedre alternative end take-away, og i realiteten sund fastfood. Noget du og din kollegaer eller medarbejder vil være glad for at spise.