Guide til køb af kopimaskine

Er du på jagt efter en kopimaskine, men er du forvirret over alle mulighederne? Så er du ikke den eneste. At vælge og købe kontorudstyr kan ofte virke som en skræmmende opgave. Der er så mange ting, du skal have styr på, og der er en masse at vælge mellem. Læs med videre her og få hjælp til at vælge den helt rigtige kopimaskine for dig.

Valg af kopimaskine

  • Hvad er dine behov?

Først og fremmest skal du tænke over, hvad du har af behov. At vurdere dine behov på forhånd vil hjælpe med at eliminere forskellige kopimaskiner, når du begynder din søgning. Du bør eksempelvis overveje, hvor meget du bruger kopimaskinen, hvor mange personer der skal bruge den og så videre.

  • Hvilke funktioner er der brug for?

Lav en liste med tre til fem af de vigtigste funktioner, som du ikke kan leve uden. Det kan være, at du gerne vil have en kopimaskine, der også kan scanne. Eller måske ønsker du en kopimaskine, der også kan hæfte og hulle.

  • Hvor stor må kopimaskinen være?

Det er vigtigt at vide, hvor meget plads du har i øjeblikket til en kopimaskine. Kopimaskiner kan fås i mange forskellige størrelser, så du bør undersøge, hvor stor eller hvor lille den valgte model må være.

  • Hvad er dit budget?

Sidst men ikke mindst skal du finde ud af, hvad dit budget ligger på. Det er en fordel, at du tænker over dette, så du ikke ender med at kigge på kopimaskiner, der er langt over dit budget.