Har du styr på dine reklamegaver til messen?

Er du en nystartet virksomhed, der skal på messe for at promovere dig selv? Så skal du helt klart have styr på dine reklamegaver, da de kan hjælpe dig med at blive husket samt at få kunder i hus. Men hvilke slags reklamegaver kan du benytte dig af? Det kan du finde ud af ved at læse med videre her.

Søde sager er et hit

Alle, der går rundt på en messe, nyder at få tilbudt søde sager i den ene eller den anden form. Du vil derfor blive husket, hvis du tilbyder noget sødt til personer på messen. Det kan være alt lige fra bolsjer til karameller, tyggegummi, pastiller, chokolade, slikkepinde, lakrids og meget mere. Så sørg for at have en god portion søde sager med dit logo på med på din messestand.

Papirposer er også en god idé

Papirposer med dit firmas navn og logo er endnu en god idé. Disse poser kan hjælpe dig med at få din virksomhed eksponeret rigtig meget på messen. Jo flere der går rundt med en pose fra dig, desto bedre eksponering får du.

Kuglepenne er et populært valg

Kuglepenne har i mange år været populære, når det kommer til reklamegaver. Det er nemlig en ting, som alle bruger en del i hverdagen. Hver gang en kuglepen fra dig bliver brugt, så bliver dit firma husket. Hvis du skriver din virksomheds kontaktinformationer på kuglepennen, er det ligeledes med til at gøre det nemt for eventuelle kunder at kontakte dig.