Hyster truck er svaret på kvalitetstrucks

Hyster truck er svaret på kvalitetstrucks

Det amerikanske pionermærke Hyster truck er verdenskendt over hele verden for deres store udvalg af kvalitetstrucks. I Danmark er Hyster trucks eftertragtede netop deres kvalitet, som udmunder i høj holdbarhed og effektivitet. Samtidig med dette får du også en truck med god brugerkomfort. Er du erhvervsdrivende i Danmark, og vil du gerne erhverve en Hyster truck til virksomheden, skal du kontakte danske ProTruck, som er eneleverandør af Hyster trucks i Danmark.

Hyster truck med specialdesign

ProTruck laver specialløsninger på de Hyster truck de forhandler, og de har den indstilling at ingen opgave er for stor eller for lille.

Men hvordan kan man lave specialløsninger på en Hyster truck? Det betyder i praksis, at de tilpasser den Hyster truck du erhverver til dine behov. Det kan være du har nogle specifikke behov eller ønsker til komfort, udstyr eller design, som du gerne vil have, at din nye Hyster truck skal opfylde. Er det tilfældet kan Protruck klare opgaven for dig. Netop fordi de specialdesigner de Hyster trucks de sælger – både de nye og de brugte – får du også er service der er helt unik, og som ikke kan fås andre steder i Danmark. Det er ikke en løsning du uden problemer kan købe hos en anden truck forhandler. At kunne varetage at specialdesigne Hyster truck efter dine behov, er et resultat efter mange år i branchen og dermed know how, som ikke bare opbygges over aftenen. Det er din garanti for at kvaliteten altid er helt i top.

Sådan kender du din Hyster truck

Hyster truck er faktisk meget lette for kenderen at kende fra andre erhvervsmæssige trucks. De egenskaber og kvaliteter som en Hyster truck besidder, er det der gør Hyster trucks populære og elskede verden over.

Sublim førerkomfort, en særdeles robusthed og med masser af tilpasningsmuligheder kender du din Hyster truck. Hyster truck stammer oprindeligt fra USA, men produceres i dag også i Europa. Fordi de produceres i Europa, kan du være helt sikker på at din nye Hyster truck lever op til de sikkerhedsmæssige krav, Europa stiller til erhvervsmæssige trucks.

Eneleverandør af Hyster truck i Danmark

I Danmark kan du ikke gå ned og købe en Hyster truck hos enhver trusk forhandler. Der findes kun en forhandler af Hyster truck i Danmark – altså en eneforhandler – og det er danske ProTruck. Protruck har to filialer, en i Jylland og en på Sjælland. Som nævnt ovenfor bliver Hyster truck specialdesignet på deres eget værksted, hvor kyndige mekanikere er ansat. Så hvis du kommer med specielle ønsker til din Hyster truck foregår det på deres værksted og trucken skal ikke sendes eller leveres tredje sted hen. Det hele foregår i Danmark.