Derfor leaser flere danskere deres bil

En tendens, som mange leasingfirmaer råber hurra for, er, at flere og flere danskere vælger at lease deres bil. Det viser tal fra Danmark Statistik. Måske var det dog også noget, som den almindelige dansker skulle juble over, for der er nemlig masser af gode grunde til, at det er blevet så populært.

Hvorfor lease en bil?

Når tendensen til at lease en bil er stigende, så skyldes det i høj grad de mange fordele, der er ved at lease fremfor at købe sin egen bil. Det er nemlig det, så mange har fået øjnene op for.

Så hvad er fordelene ved leasing?

  • Udgifterne er mindre end ved at eje
  • Du vil ikke skulle døje med et værditab
  • Det er nemt og mere uforpligtende end at eje
  • Du kan køre i flere forskellige biler

Det handler altså i høj grad om økonomien, når så mange vælger at lease i stedet for at købe deres egen bil. Derudover er det også noget, som den helt almindelige dansker kan komme til at gøre, for det er meget simpelt.

Der er også den lille bonus, at det bliver nemmere at komme til at køre i drømmebilen, fordi du altså ikke skal betale så store udgifter.

Fordelene ved flexleasing

Der findes faktisk forskellige former for leasing, og en af dem er flexleasing. Det går ud på, at du deler omkostningerne med din arbejdsgiver, og det kan være en fordel for både dig og din chef. Læs mere om flexleasing, hvis du vil forstå det endnu bedre.

Det bliver blandt andet endnu nemmere at køre i en luksusbil. Derudover er det også simpelt at afregne forbrug mellem dig og din arbejdsgiver, hvis du altså vil have en mulighed for at køre i din firmabil efter arbejdstid.

Flexleasing har altså også mange fordele, men det vil selvfølgelig mest gavne dem, der normalt kører en firmabil.