Hold en festlig og sjov studenterfest

Er du endelig blevet student, og vil du gerne holde et brag af en fest for venner og familie? Der er ingen tvivl om, at det skal fejres med stil, når du bliver student. Det er en stor ting, og alle vil helt sikkert gerne vise, hvor glade og stolte de er. Her finder du en lille guide, der hjælper dig med at planlægge en festlig og sjov studenterfest.

Det skal du have styr på til en studenterfest

  • Pynt – Pynt er en central del af stort set enhver fest. Til en studenterfest skal du naturligvis have pynt, da det er med til at sætte stemningen. Når du bliver student, er det en helt særlig dag, hvor der skal være en masse pynt. Der kan pyntes op med alt lige fra studenterhuer til lys, bannere, balloner og meget mere. Det er helt op til dig.
  • Drikkevarer – Når du holder en studenterfest, skal du huske at købe en masse drikkevarer. Du bør købe lidt af hvert, så der er noget at drikke for alle og enhver. Der bør være både vin, øl og sodavand. Mangler du vin til din studenterfest, kan du eventuelt tage et kig på Pinot Gris vin.
  • Mad – Dine gæster skal selvfølgelig ikke sulte. Derfor bør du sørge for, at der er noget mad, som I alle sammen kan spise. Du kan lave maden selv, eller du kan bestille den udefra. 
  • Musik – Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at der er musik til at sætte gang i festen.