Hvad skal jeg tage på til julefrokosten?

Det er lige nu højtid for alle årets julefrokoster. Udover den lækre julemad og en masse hygge får du også mulighed for at klæde dig fint på i selskab med familie, venner eller kollegaer.

Men hvad skal du egentligt tage på, når du skal til en julefrokost? Det kommer helt an på, hvilken type julefrokost der er tale om. Herunder finder du flere forslag til outfits til julefrokosten.

Jakkesæt og slips

Hvis der er tale om en julefrokost, hvor alle skal komme iført et mere formelt outfit, kan du gå med jakkesæt og slips. Det er helt sikkert den sikre løsning. Du kan vælge mellem et formelt jakkesæt eller et mere uformelt jakkesæt alt efter, hvor fin du skal være. Er du ikke meget for at have et slips på, kan du desuden erstatte slipset med en butterfly, hvis du foretrækker det.

Blazer, skjorte og bukser

Hvis du skal have et smart outfit på, men du ikke behøver at være ekstra fin, kan du vælge at iføre dig en blazer, en skjorte og et par bukser. Dette er perfekt for dig, der har brug for en stilren, men mere afslappet påklædning.

Skjorte og jeans

Sidst men ikke mindst kan du vælge at sammensætte en skjorte med et par jeans. Dette er ydermere en mere afslappet løsning, og den kan sagtens fungere til en julefrokost, hvor der ikke er fokus på, at alle skal være ekstra formelle. Til fødderne kan du vælge alt lige fra støvler til sneakers eller brogues alt efter, hvilken type julefrokost du skal til. Find smarte skjorter her.