Klæd dig i det helt rigtige kliniktøj

Klæd dig i det helt rigtige kliniktøj

Arbejder du i plejesektoren, så ved du sikkert også godt, hvor mange forskellige uniformer branchen byder på. Her er komfortabelt tøj et helt klart must, for det er særdeles vigtigt at det tøj du har på på jobbet, også er tøj du har nemt ved at bevæge dig i. 

Er du på udkig efter god klinikbeklædning, så kan du med fordel starte med at klikke dig igennem det store udvalg, som du kan finde hos Kentaur. 

Fokus på høj komfort

Når du skal vælge noget komfortabelt tøj til dit job, som for eksempel sygeplejerske eller klinikassistent, er det vigtigt at det tøj du vælger, er funktionelt tøj. Det vil sige at det tøj du skal gå i, er designet, så det både er behageligt at have på, men at du samtidig har mulighed for at have forskellige kuglepenne og andre ting med dig rundt. 

Det kan derfor være nødvendigt at vælge en uniform med lommer, hvori du kan gemme de mange ting, du skal bruge i løbet af din arbejdsdag. 

Uniformering i flotte moderne farver

Når du tænker på en uniform, særlig i sygepleje regi, tænker du sikkert også på tøj i hvide og blå grønne nuancer. Men det behøver ikke altid være helt så kedeligt, når du skal vælge en ny t-shirt eller andet, når du skal gå på arbejde. Hos den danske virksomhed Kentaur, finder du nemlig også et stort udvalg af t-shirts i mange flotte og moderne farver. På den måde kan du nemt sætte en smule kulør på din daglige uniform, hvis du hører til dem, der synes at den hvide, ofte kan blive en smule kedelig.