Hvilken computer skal du vælge til at studere?

Skal du til at påbegynde et intenst studie og vil du gerne give dig selv de bedste forudsætninger for at kunne arbejde produktivt? Dette vil muligvis kræve, at du skal have fat i en ny computer. Men, markedet for nye computere, herunder f.eks. Acer Bærbar og Lenovo Thinkpad og mange flere, kan være meget svært at finde rundt i. Derfor vil du i dag få en hurtig lille guide, som forhåbentligt kan afklare nogle ting for dig. 2 gode muligheder vil nemlig blive gennemgået og det handler om en Acer Bærbar og en Lenovo Thinkpad.

Acer bærbar

Når du skal vælge din computer, skal du inddrage 2 primære ting i dine overvejelser. Dette er 1) hvor du skal arbejde henne (kontor eller på farten?) og 2) hvilken slags arbejde, du skal lave. Vi kan starte med et eksempel. Hvis du påbegynder en uddannelse som revisor, vil du formentlig skulle arbejde utroligt meget med tal i f.eks. et excel ark. Derfor, ville en Acer Bærbar være en bedre mulighed end en Lenovo Thinkpad, fordi en Acer bærbar har tal ude i højre side af tastaturet, som gør det hurtigt at arbejde effektivt med tal. Find en Acer bærbar her.

Lenovo Thinkpad

Til gengæld kan en Acer bærbar være rimelig tung, hvilket ikke er optimalt for dig, som altid er på farten og måske har dine mest produktive timer i et tog. Her vil en Lenovo Thinkpad være en super mulighed af flere årsager. For det første, vejer en Lenovo Thinkpad ikke særlig meget, hvilket gør den til den perfekte computer til denne type arbejde. Den er heller ikke alt for stor og er netop lavet med henblik på at hurtigt blive taget ud og pakket ned i gang. Dette betyder f.eks. også, at den starter hurtigt op – så du hurtigt kan notere noget, inden du glemmer det.