Refurbished iphones

Er du på udkig efter en ny smartphone og vil du gerne gøre en god gerning for miljøet og være med på den grønne bølge?
Så vælg en ny brugt iphone blandt et stort udvalg af refurbished iphones hos Phoneworld.

Når du køber en refurbished iphone skaffer du dig en ny brugt iphone som er fuldt istandsat og fungerer som den skal. Du vælger typisk prisen ud fra hvor god stand en ny brugt iphone er. Nogle er fuldstændig som nye, mens andre har enkelte, mindre brugsspor, som dog ikke har betydning ofr funktionaliteten. Typisk vil det være en lille skramme på bagsiden.

Billig ny brugt iphone

En refurbished iphone er billigere end en splinterny iphone, men du får stadig garanti på din nye brugte iphone. Det er med til at give dig som forbruger noget tryghed, selvom en refurbished iphone ikke er fabriksny. Derudover er der som på alle andre køb også reklamationsret på en ny brugt iphone, så du har helt de samme rettigheder som ved køb et hvilket som helst andet produkt.

Vær lidt grønnere med en refurbished iphone

Når du vælger at købe en refurbished iphone vælger du at gå forrest på den grønne linie, når det kommer til klimaet og forbrug. Du tager et bevidst valg om at mindske verdens Co2-udslip, ved at vælge en ny brugt iphone, der ikke er fremstillet og produceret kun til dig. En refurbished iphone har nemlig haft en tidligere ejer, og da telefonen ikke fejler noget, er der ingen grund til at den ikke skulle få en ny ejer.

Salg af brugte iphones

Vil du gerne have en nyere model iphone, end den du ejer nu? Så vælg en refurbished iphone og spar penge på din ny brugt iphone. Er du smart kan du også væge at sælge din gamle iphone, og få rabat på din refurbished iphone. Phoneworld tilbyder nemlig også salg af brugt iphones, så du kan komme af med din gamle telefon, og gøre en god gerning. Så er der nemlig en anden der får glæde af en ny brugt iphone, som du ikke længere vil bruge.

Du kan vælge din nye refurbished iphone mellem et væld af modeller, fra iPhone SE og op efter, og du kan også vælge mellem mange forskellige farver. De kan også finde de helt nyere modeller som refurbished iphone. Så har du altid drømt om en af de helt nye modeller, men har enten ikke helt haft råd eller har syntes at de var lidt ofr dyre, så vælg modellen som refurbished iphone. Ingen vil kunne se, at det er en brugt iphone, da den vil se ud som ny. Du kan også gladeligt fortælle at det er en ny brugt iphone, så du kan være talsmand for at vælge en ny brugt iphone og dermed vælge den grønne stil.

Tilbehør til din refurbished iphone

Køber du en refurbished iphone følger de også oplader med og som regel også headset, så du er godt dækket ind med tilbehør også.