Udendørstræning, der gør dig glad

Er du en af dem, som ikke lader efterårets regnbyger og vind i ansigtet holde dig fra at komme udendørs? Og er du vild med at være aktiv? Få inspiration til en fantastisk og vanedannende kombination af de to ting.

Din yndlingsmotion findes (også) udenfor

Du kan bruge naturen til at udfolde dig aktivt. En rask gå- eller løbetur kan gøre godt, men du kan også lege med flere forskellige træningsformer. Naturen byder på mange muligheder for fysisk aktivitet, som efterlader din krop med en sitrende fornemmelse.

Hop op på cyklen og giv den gas, når du træder i pedalerne. Hvis der skal være fart på, kan du investere i en mountainbike, er der mange fede tracks i både bakker, dale og skove, som du kan prøve kræfter med.

Hvis du har fået et godt øje til at boltre dig i vandet, kan du hoppe i våddragten og give dig i kast med windsurfing, paddleboard eller ligefrem dykning. Eller der en vinterbader gemt i dig?

Er du helt vild med at stå på ski? Nogle træner sig klar til at finde skiene frem, selvom der måske går lang tid, før sneen viser sig herhjemme. Så er du klar til skituren.

Eller synes du, det er fedt at kravle op ad bygninger som en ægte ninja, så kan parkour være noget for dig.

Hop på en hesteryg, og tag fat i tøjlerne, hvis du gerne vil ride en tur i det fri.

Eller måske vil du hellere spille fodbold eller volleyball. Det er op til dig.

Er du klar til at springe ud i det?

Du behøver ikke at vælge en aktiv fritid fra pga. dårlig kondi, inkontinens, vægt osv. For der er helt sikkert en træningsform, der passer til dig. Vær godt klædt på, så du er klar.

Stop også op, og nyd naturen. Hvad venter du på?