En vaskeægte julenisse? Tag forsmag på julen allerede nu

Selvom kalenderen officielt stadig siger sommer, så kan man allerede nu godt begynde at glæde sig til julen. Det er den næste store højtid, og en højtid som kræver masser af forberedelse.

Det kan være at du skal forberede 24 små kalendergaver til kæresten eller et familiemedlem? Det kan også være at du skal have fundet alle de rette outfits til årets julefrokoster. Men dette er der heldigvis god tid til endnu.

Først og fremmest handler det om at komme i den rette julestemning. Og dette kan du heldigvis med god samvittighed allerede tage forsmag på nu – selvom der er er mere end fire måneder til juleaften.

Smid en julefilm på afspilleren
Når vejret udenfor byder på slud, regn og blæst – så er der næsten intet bedre end at se en hyggelig film i selskab med gode venner og nær familie. Og hvad er mere hyggeligt end en god juleklassiker? Find lige præcis den julefilm, som får dig i den rette stemning. Det kan være det er Alene Hjemme, The Holiday eller Last Christmas? Fyld skålene op med snacks, rul gardinerne ned og pak jer ind i tæpper.

Efter du har set filmen, vil du pludselig syntes, at der er meget længe til kalenderen, siger d.24. december. Tiden kan du heldigvis få til at gå hurtigt med diverse juleforberedelser.

  • Du kan allerede nu forberede din egen julepynt. På denne måde bliver det ikke bare nogle hurtige musetrapper og julehjerter. Nu har du endelig god tid til at kæle for detaljerne, og gøre noget ekstra ud af det.

  • Du kan også allerede nu begynde at testbage konfekt og småkager. Dette er formentlig noget som vil falde i god smag hos resten af familien. En lille sidegevinst er også, at hele huset med det samme vil dufte af kanel og god julestemning.