Lav dine egne perlesmykker med små seed beads

Går du mere op i, hvor flot et smykker er, end om det er lavet af guld, perler eller rav? Hvis ja, så kan du til dit næste kreative projekt lave et armbånd eller en halskæde med glas- eller stenperler, du kan få meget billigt. Med billige perler kan du lave flotte smykker med skønne farver, der egner sig til at blive båret året rundt til alle uformelle lejligheder – så til alle tider, hvor guld ikke skal frem.

Seed beads i forskellige farver og materialer

Leder du efter perler online, så kan du passende søge efter seed beads. Seed beads er meget små perler, og de kan fx findes som farverige Miyuki-perler. Der er ikke som sådan nogle farver, du ikke kan få perler i. Hvis du ønsker perler, der for det utrænede øje lidt ligner ædelmetaller og ædelsten, er de ofte blot en simple søgning væk. Perler i turmalin, labradorit og kvarts er også nemme at finde.

Bland perler med forskellige størrelser i dine smykker

Hvor seed beads er sin egen kategori inden for glas- og stenperler for at understrege, at lige netop disse perler er meget små, er der intet til hinder for, at du i dine smykker kombinerer små med nogle lidt større perler. At gøre det giver smykket en særlig tekstur, hvor det er sjovt at køre fingrene ned langs smykket og mærke de mange dybe ”kløfter” undervejs. Så prøv at eksperimentere med dem.

Du kan altid bryde smykker op og bruge perlerne igen

Dine perler kan du selvfølgelig bruge igen og igen til nye smykker, så du behøver ikke gå så meget op i at lave det perfekte smykke første gang. Muligheder for at genbruge dine perler gør også, at du sagtens kan lade dit barn lege med dem – så kan dit barn også lære at lave sine helt egne smykker.