Hurtig adgang til dine nyheder

Mangler du et sted at finde dine lokalnyheder. Så tag et kig på Syddjurs netavis. Her kan du finde alt, hvad du vil vide om dit lokalsamfund, du kan endda selv få lov til at bidrage til hjemmesiden ved at indsende dit eget blogindlæg. Det er ikke kun nyheder fra lokalsamfundet, man kan læse om. Hjemmesiden indeholder også andre nyheder fra hele Danmark. Det er vigtigt at lægge mærke til, at det ikke er journalister, som har skrevet disse nyheder. Det er små korte blogindlæg, som giver overblik over, hvad der er sker. Der er små undersektioner, som du kan klikke ind på, hvis du kun vil lære om fx livsstil eller kultur. En nem og overskuelig måde at holde dine nyheder og blogindlæg adskilt. Man kan også gå ind og søge på sin egen by, så man ikke får nyheder for hele kommunen.

Se firmaerne i dit lokalsamfund og hvem der mangler arbejdskraft

På hjemmesiden er det muligt at finde ud af hvilke firmaer, der holder til i Syddjurs kommune. Det er alt fra undervisning til specialbutikker. Kategorierne er sat op i alfabetisk rækkefølge, så du nemt kan navigere rundt og finde den butik, du søger. På samme hjemmeside er der en sektion, som kan hjælpe dig med at se, hvilke steder som mangler arbejdskraft og hvor du kan søge jobbet.

Hvad sker der i mit lokalsamfund?

Er du nysgerrig på, hvad der kommer til at ske de nærlmeste dage i dit lokalsamfund? Så har Syddjurs netavis også en kategori, som hjælper dig med dette. Grundet corona har der ikke været så mange events endnu, men det skal nok komme til sommer. Man kan også selv tage kontakt til netavisen, hvis man står for et arrangement, hvor man gerne vil invitere alle enhver fra kommunen med. En oplagt mulighed for at få gang i samfundet igen.