Hvordan kan etiketter hjælpe dig?

Etiketter er en simpel måde at gøre hverdagen lettere på. Brug etiketter til at skabe orden i en travl hverdag eller som pynt.

Godkendelsesetiketter

Har du brug for med jævne mellemrum at følge op på maskiner, udstyr eller noget tredje? Med godkendelsesmærker er det nemt at markere dato på udstyr og angive hvornår det skal tjekkes igen.

Etiketter på den hjemmelavede saft

Har du en mindre eller større produktion af hjemmelavet saft, juice eller marmelade? Uanset om det er til eget brug, videresalg eller du deler med familie og venner er det altid en god idé at have dato på flasker og glas. Så er der aldrig er tvivl om hvor gammelt indholdet er i det enkelte glas. Det er ærgerligt at måtte kassere fordi man er i tvivl om holdbarheden eller få blandet nye og gamle glas sammen. Brug også etiketten til at oplyse om indholdet. Det er ikke ligegyldigt om det er ribsgelé eller jordbærmarmelade.

Sæt etiketter på familiens udstyr

Mange familier har alverdens udstyr til deres fritidsaktiviteter. Fodboldstøvler, bolde, kajakker, golfkøller, klatreudstyr, racercykler, mountainbikes, hjelme, rulleskøjter, skateboards, ketchers og meget andet. Alt sammen ting, der bliver taget ud af hjemmet, når sporten skal dyrkes. Med jævne mellemrum sker det, at et barn (eller en voksen) glemmer eller får forbyttet udstyr med en kammerat. Hvis du ved indkøb af nyt udstyr gør det til en vane altid at sætte navn på udstyret er det nemt at forebygge at glemte og forbyttet udstyr aldrig kommer tilbage til den rette ejermand.

Etiketter som pynt

Etiketter kan både pynte og have en oplysende funktion. Det er ofte muligt at købe pæne sæbedispensere billigt mange steder. Både i glas og plastik fås beholderne til billige penge med mulighed for selv at fylde den rigtige sæbe i beholderen. Uanset om du er til den billige sæbe, den med den gode duft, den neutrale eller noget helt andet, kan du designe din egen label til at sætte uden på beholderen. Mange vil gerne have håndsprit eller håndcreme stående ved siden af – og med ens beholdere og dine egne etiketter, får du nemt et billigt og eksklusivt look ved håndvasken.

For andre handler det måske om at give flaskerne meget tydelig angivelse af indhold, så uopmærksomme (børn?) får valgt den rigtige flaske og ikke vasker deres hænder i håndcreme igen.

Du finder et stort udvalg af etiketter her, hvor du selv kan designe dine etiketter præcis som du ønsker dem.