Slip for det hårde arbejde

Hvis du har været inde for at undersøge lagerhotel priser, er du nok en af dem, der overvejer outsourcing af lager. Mange webshopejere har allerede opdaget, hvor smart det er, at lade nogle andre tage sig af alle de sure pligter, der også følger med til driften af en webshop.

Du kan for eksempel lade lagerhotel24.dk tage sig af dit lager. Hos dem bliver dine varer opbevaret sikkert, uden du behøver at løfte en finger. De tager sig af alt fra varemodtagelsen til afsendelse af kundernes ordrer og endda håndtering af returforsendelser.

Du har altid fuldt overblik

Selvom du slipper for både lagerføring og tunge løft, mister du ikke overblikket over din lagerstatus. Du kan hele tiden følge med i, hvad kunderne bestiller, og hvor mange der er tilbage af de forskellige varer, så du altid ved, når du skal bestille nye varer.

Driften af din webshop fortsætter som normalt, bortset fra at du ikke skal have garagen fuld af kasser med varer, du slipper for at tælle lagerbeholdningen, du ikke selv skal plukke, pakke og afsende kundernes bestillinger eller sidde hjemme og vente på vareleverancer.

Så kan du bruge din tid mere konstruktivt

Når du ikke længere skal spilde tid på at holde styr på din lagerbeholdning, kan du fokusere på de ting, du elsker ved at drive en webshop. Når du har outsourcet din lagerstyring, kan du bruge tid på at opdatere hjemmesiden, finde nye spændende varer og øge din kundekontakt.

Hvis du bruger den tid, du normalt brugte på at slæbe kasser og pakke ordrer, på at kommunikere med dine kunder, kan du forbedre deres brugeroplevelse og få flere faste kunder. Måske har de endda nogle rigtigt gode idéer til, hvilke nye produkter, der mangler på din side, for at gøre udvalget helt perfekt.