Årets julegaver til børn

Når det kommer til julen er det meste egentlige meget enkelt – indtil det kommer til julegaverne. Det kan blive noget af en udfordring at finde lige de gaver man ønsker at give til bestemte personer, og hvad så hvis de ikke kan lide den gave man finder til dem?

Hos Little Happy er dette slet ikke et problem. Når der skal købes gaver til børnene kan du hos Little Happy nemt finde de perfekte gaver som byder på mange timers sjov og leg. Som ikke-medlem har du 14-dages returret hvor du kan sende produkterne tilbage, hvis det ikke var lige det som barnet ønskede sig, og som medlem har du hele 300 dage. Med linket her, www.littlehappy.dk/julegaver2020, kan du finde alle de forskellige produkter som anbefales som julegaver til børnene.

 

Fantastiske julegaver til barnet

Som barn elsker man jul og tanken om gaver. Spændingen der kommer på juledagen hvor der om aftenen skal være hygge og åbnes gaver på skift. Når man ser glæden i et barns ansigt når gaven åbnes bliver man selv helt varm indeni, når det er noget de bliver glade for. Der findes en masse forskellige produkter du kan give dit barn i julegave.

  • Celia dukke fra Asi

Dukken Celia er enhver lille piges drøm. Celia har flot mørkt hår med en blå sløjfe og bærer en sød beige kjole med blå blomster som dekoration. Celia er 30 cm lang og dermed har barnet en fin størrelse dukke at lege med.

  • John Deere fjernstyret traktor

Med denne fjernstyrede traktor kan barnet køre rundt med den i hele huset, og mærke suset i maven hver gang det går hurtigt. Traktoren vil køre rundt på værelset, og barnet kan prøve at sætte bamser ovenpå og se om den kan blive på.

  • Gurli gris familie

Med denne Gurli Gris familie kan du lege sjove familie lege. Her er lillebror gris en pirat og Gurli er klædt som en sød ballerina. Der kan leges med dem mens tv-serien bliver vist på fjernsynet.

 

Undgå julestress med køb af julegaver på nettet

Vi kender alle den pressede tid der er omkring julen når der skal købes gaver, laves mad og alt det andet der skal ordnes. Når der så også skal findes tid til at komme ud og få købt gaverne kan det hurtigt blive et meget presset program. 

Derfor er det altså mega smart at man kan købe stort set alle ens julegaver på nettet. På den måde kan man få leveret gaverne enten derhjemme eller i en pakkeshop, hvor man kan hente dem alle sammen på samme tid.

Dermed kan du altså spare en masse tid ved ikke at skulle ud og købe gaverne og bruges tid på det, men istedet bare finde dem på nettet når du alligevel slapper af på sofaen om aftenen.