Oplev Hjørring i børnehøjde

Når du har børn med på udflugt, gælder der nogle særlige regler for, hvad du kan foretage dig. Det duer for eksempel ikke med en tyve kilometer lang gåtur, for det kan små børn ikke holde til, og du ville sandsynligvis skulle lægge øre til en masse brok, der ville gøre turen mindre hyggelig.

Prioritér børnene

Heldigvis er der en masse ting, som du sagtens kan lave sammen med børn, som også er sjove for voksne og unge. Ofte er det dog både sjovt og hyggeligt for de voksne, så længe det er det for børnene. Børn er nemlig ikke en begrænsning; de tilføjer masser af livskvalitet og nye perspektiver på verden til dit liv.

I Hjørring er der også aktiviteter og steder, som egner sig særligt til børnefamilier. Det kan du læse mere om i denne artikel, men hvis du generelt gerne vil vide mere om, hvad der sker i Hjørring eller bare læse nogle almindelige nyheder og artikler, kan du gøre det ved at trykke her.

Fun Park i Hjørring

Et af de steder, det er værd at besøge med børn, i Hjørring, er Fun Park. Det er en park, hvor der er rig mulighed for at komme tæt på dyr såsom krondyr, vaskebjørne, dådyr og høns. Det er en kombination af en zoologisk have og en park. Det behøver ikke koste mange håndører, for det er tilladt at medbringe sin egen mad og blot bruge parkens arealer til at sidde ned og spise den.

Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium i Hjørring er bestemt også et børnevenligt sted, hvor I voksne vil kunne nyde det lige så meget som børnene. Her er der legerum til børnene, og det er muligt at opleve flere akvarier, der indeholder klumpfisk, sæler, diverse andre fisk og hummere eksempelvis. Det hele kan opleves i børnehøjde.