Gaveidéer til husets teenagere

Føler du, at dine børn på nærmest ingen tid er blevet teenagere? Sådan er der mange forældre, der har det. Efterhånden som børnene bliver teenagere, skal du begynde at tænke i andre baner, når du køber gaver til dem. De er nemlig ikke længere interesseret i barbiedukker og traktorer. Så hvad kan du finde på at give husets teenagere i gave?

Høretelefoner er en win-win-situation for alle

Giver du dine teenagere høretelefoner, er det en win-win-situation for alle husets beboere. Dine teenagere kan lytte til musik uden at genere hverken dig eller de andre børn i husstanden. 

En oplevelsestur sammen er lutter gode minder

Som du sikkert allerede har bemærket, så bliver børn hurtigt voksne. Du blinker blot et par gange, og så er din lille baby selv blevet far eller mor. Det gælder derfor om at nyde livet sammen med dine teenagere. Ved at give forskellige oplevelsesture til teenagerne kan du skabe uvurderlige minder sammen med dem.

Køb et flot og smart ur

Både piger og drenge kan have godt af at få et helt almindeligt flot og smart ur. Derved er du også sikret, at de kommer hjem til den aftalte tid. Et ur løber ikke sådan lige tør for strøm ligesom en mobil. Med et armbåndsur er det altid muligt at se klokken.

Giv en rygsæk sikret mod tyveri

Du kan ydermere give din teenager en rygsæk, der er sikret mod tyveri. På den måde er din søn eller datter sikret mod folk med lange fingre, når de bevæger sig rundt i bybilledet.