Babyprodukterne du ikke kan undvære fra Filibabba

Når man lige har fået en lille ny derhjemme, er der mange ting der skal sørges for og det kan være svært at finde ud af hvilke produkter der er bedst for baby. Det kan blive både forvirrende og kaotisk Med Filibabba bliver det hele lidt nemmere. Filibabba er et dansk brand som skaber alt det interiør som der er brug for med en lille baby. Babyinteriøret kommer i den bedste kvalitet og med et super flot og simpelt design, så du kan være sikker på at den lille vil elske det såvel som forældrene.

 

Filibabbas produkter er designet med fokus på kvaliteten og designet, men også på funktionaliteten, Filibabbas interiør er nemlig også super praktisk. Mange af produkterne kan bruges på flere forskellige måder, for eksempel kan deres nest bruges som kravlegård, aktivitetstæppe og meget mere. Produkternes multifunktionalitet betyder også, at de vil kunne have forskellige funktioner i takt med at barnet vokser.

Alle fordelene ved Filibabbas interiør

Filibabba skaber ikke bare produkter som er super flotte og praktiske, de sørger også for at du kan købe dem med god samvittighed. Filibabba går meget op i bærdigtigheden af deres produkter, derfor er alle deres produkter udviklet i naturlige materialer, som bevarer miljøet og sørger for en god fremtid for dit barn. Filibabba sørger også for at de ansatte på fabrikkerne de samarbejder med, arbejder under nogle gode forhold og vilkår. Så du kan købe deres børneinteriør med en god følelse i maven.

 

  • GOTS-certificerede

Filibabba er også GOTS-certificerede det betyder at de har fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed. Alle deres bomuldskvaliteter er udelukkende skabt i bæredygtige materialer som alle er blevet GOTS-certificeret. Det er godt for miljøet, men det betyder også at du ikke skal være bange for at dit barn bliver udsat for sundhedsskadelige produkter.

 

  • Tidløst design

Filibabba går meget op i at skabe unikke designs som vil passe ind i alle hjem. Produkterne har derfor et simpelt og tidsløst design, som barnet vil kunne vokse med og kunne bruge i mange år. Interiøret kommer også i flere farver, så dit barn vil kunne sætte sit eget præg på værelset.

 

  • Kvalitet og holdbarhed

Det multifunktionelle interiør bliver lavet ud af de bedste materialer, og så er alle bomulds tekstilerne fremstillet af 100% økologisk bomuld. Produkterne har en høj kvalitet og er skabt til at blive brugt af børn. Derfor kan du være sikker på at produkterne vil kunne holde i lang tid, og dit barn vil kunne nyde timevis af sjov og hygge med filibabba.

 

  • Sjov og hygge for alle aldre

På grund af produkternes mange funktioner og Filibabbas store udvalg, kan du med sikkerhed finde noget som dit barn ikke kan undvære. For eksempel kan den populære aktivitetsnest bruges som et behageligt sted for baby at ligge når den er spæd, og så kan den omdannes som kravlegård når baby er blevet lidt større.

 

Filibabba skaber uundværlig udvikling

Filibabbas legetøj og interiør er skabt til at stimulere og udvikle børns sanser gennem sjov og leg. De har lagt et stort fokus på at stimulere føle- og synssansen, derfor bruger de forskellige tekstiler, materialer, farver og materialer. Det er vigtigt at stimulere børns sanser i en tidlig alder, da det stimulerer hjernen. En god sansemotorik giver barnet overskud og er vigtigt for udviklingen af sprog, koncentrationsevne, social adfærd og selvværd. Filibabbas produkter har det hele og vil med sikkerhed blive elsket af børn i alle aldre.